Mahdollistajat

Veikkaus (002)Veikkaus on pelielämyksiä, maltillista pelaamista ja vaikuttavia tekoja. Veikkaus tarjoaa viihdyttäviä, jännittäviä ja turvallisia rahapelejä. Veikkaus tuntee suomalaisten pelaajien toiveet ja keksii asiakkailleen aina uutta. Veikkaus ottaa pelien haitat vakavasti ja ennaltaehkäisee peliongelmia muun muassa vastuullisen pelisuunnittelun avulla. Pelien koko tuotto käytetään meidän kaikkien Suomessa asuvien hyväksi. Avustusten saajia on tuhansia, joka kunnassa ja kaupungissa.

autionkeittot_logoAution Keittiöt: omannäköisiä ratkaisuja. Aution Keittiöt on merkittävä kiintokalusteiden valmistaja ja jälleenmyyjä Oulun läänissä. Laaja tuotevalikoima, huippumekanismit ja nykyaikaiset näyttelytilat mahdollistavat asiakkaan tarpeiden mukaan tehdyn suunnitelman. Oman tuotannon ansiosta Aution Keittiöt voi tuottaa asiakkaalle joustavan ja onnistuneen tilauksen. Jatkuvalla tuotekehityksellä pystytään valmistamaan koko ajan kilpailukykyisiä tuotteita. Aution Keittiöiden kautta saat myös ammattitaitoista asennuspalvelua Aution Keittiöiden valmistamiin kiintokalusteisiin. Valikoimasta löytyy sinunkin kotiisi omannäköinen ratkaisu!

canorama_PNG (002)Pitkäjänteinen palvelu, ammatillinen edelläkävijyys ja asiakkaiden toiminnan syvällinen ymmärtäminen ovat toimintatapoja, joilla Canorama auttaa asiakkaitaan menestymään. Canoramalla tehdään yhdessä lujasti töitä auttaakseen asiakkaita valitsemaan parhaan mahdollisen ICT- ja tulostuspalveluiden kokonaisuuden.

HC_logo_747_0

Tervetuloa Holiday Club -lomalle! Olipa mielessäsi kylpyläloma, viikko-osake tai loma-asunnon vuokraus, 33 kohteesta Suomessa, Ruotsissa ja Espanjassa löydät mieluisan rentoutumispaikan. Holiday Club -lomalla majoitut aina laadukkaasti ja tilavasti.

LIITTO_4vari_WEB (002)Kainuun liiton muodostavat maakunnan kahdeksan kuntaa. Maakunnassa asuu yhteensä noin 74 000 asukasta. Kainuun liitto toimii aluekehitysviranomaisena, vastaa alueen yleisestä kehittämisestä maakunnassa ja edistää suunnitelmien toteuttamista sekä tekee EU-ohjelmien suunnittelu- ja toimeenpanotehtävät. Kainuun liiton tehtävänä on toimia maakunnan suunnitteluviranomaisena ja vastata myös maakunnanliitolle määrätyistä tehtävistä ja jäsenkuntien sille antamista tehtävistä. Kesällä 2012 hyväksytyn perussopimuksen mukaan Kainuun liitto edistää asukkaiden hyvinvointia ja kestävää kehitystä alueellaan.

kainari100_nimioKainuun Sanomat on Kajaanissa ilmestyvä kuusipäiväinen sitoutumaton sanomalehti, joka on luonut Kainuulle omaa maakunnallista identiteettiä. Kainuun Sanomien levikkialueena on Kainuun maakunta ja nykyisin Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan kuuluva Vaala. Kainuun Sanomat kuuluu 11 muun suomalaisen maakuntalehden kanssa Lännen Mediaan. Lehden nykyinen kustantaja on kainuulainen perheyhtiö SLP Kustannus Oy.

KaisanetKaisanet pitää sinut yhteydessä. Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, IT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Kaisanet tuottaa arvoa asiakkailleen korkealaatuisen it-osaamisen muodossa. Kaisanetiltä saat konsultointia, digitaaliset ratkaisut arjen sujumiseksi sekä laitteet ja liittymät. Kaikki mitä yhteydenpitoon tarvitset.

kamk-logoKajaanin ammattikorkeakoulu palvelee toiminnallaan alueen kehitystarpeita hyvinvoinnin, teknologian ja viestinnän sekä matkailun alueilla. Ammattikorkeakoulu edistää toiminnallaan alueen mahdollisuuksia kehittyä huippuammattilaiseksi valitsemillaan saroilla: aktiviteettimatkailussa, sairaan- ja terveydenhoidossa, liiketoimintaosaamisessa ja yrittäjyydessä sekä ICT- teollisuudessa ja kone- ja kaivostekniikassa.

Kukkakeskus-logoKukkakeskus on erityisesti panostanut sesonkien mukaan elävään, runsaaseen leikkokukkavalikoimaan. Hyvät toimittajakontaktit sekä Hollannissa että Suomessa takaavat laadukkaat ja tuoreet kukat läpi vuoden. Kukkakeskuksessa pyritään löytämään valikoimaan myös erikoisuuksia maailmalta. Kukkakauppa on sisustuksellinen, joten valikoimassa ovat myös viherkasvit, kukkivat kukat ja ruukut.

Maakunta CMYK-6 (002)Osuuskauppa Maakunta on kainuulaisten oma kauppa. Osuuskauppa Maakunta on vuonna 1917 perustettu monialayritys, jonka omistavat noin 35.000 kainuulaista asiakasomistajaa. Maakunta-konsernin toimialoja ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä polttonestekauppa. Maakunta on liikevaihdoltaan suurin Kainuuseen rekisteröity yritys, joka työllistää suoraan lähes 450 kainuulaista.Olympiakomitea 2017Liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. Olympiakomitea mahdollistaa yhdessä eri toimijoiden kanssa innostavan toimintaympäristön, jossa suomalainen hyvinvointi kasvaa liikkeen lisääntyessä, ja suomalainen huippu-urheilu menestyy. Olympiakomitea varmistaa kansainvälisen vertailun kestävän toimintaympäristön, joka mahdollistaa menestyksen.

Osuuspankki (002)OP Kainuu, OP Kuhmo, OP Paltamo ja OP Ylä-Kainuu ovat Kainuussa toimivia paikallisia täyden palvelujen pankkeja, jotka tarjoavat asiakkailleen ainutlaatuisen kattavan pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Osuuspankit kuuluvat suomalaiseen OP Ryhmään.

logoKun tarvitset työvaatteita, messuasuja, seura-asuja, liikelahjoja tai mainospaitoja yrityksesi logolla, niin Seripoint auttaa mieluusti. Seripoint löytää kattavasta valikoimastaan yksilölliset tuotteet juuri teidän tarpeisiinne. Seripointin vahvuutena on oma tekstiilipaino- ja brodeeraustuotanto, joka takaa tuotteiden merkkauksen ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti. Tarvittaessa Seripoint pystyy toimittamaan suuretkin erät nopealla toimituksella.

Sartek _logo musta_ pun.png2Saneeraustekniikka Sartek Oy on vuonna 1989 perustettu kosteus-, savu-, ja homevahinkojen torjuntaan sekä saneeraukseen erikoistunut yritys. Toimipisteet sijaitsevat Kajaanissa ja Kuusamossa, ja toimialue on Kainuu, Koillismaa ja Pohjois-Savo. Yrityksen toiminta-ajatus on tuottaa palveluita nopeasti, tehokkaasti ja luotettavasti. Asiakkaina ovat mm. vakuutusyhtiöt, kaupungit ja kunnat, taloyhtiöt, rakennusliikkeet sekä yksityiset ihmiset. Sartekin henkilökunnalla on kymmenien vuosien kokemus palo- ja vesivahinkojen korjaamisesta sekä saneeraustöistä.

vuokattisport (003)Ylitä itsesi ja rajasi. Vuokatti Sport Resort määrittelee aktiiviloman uudelleen. Liiku, treenaa, seikkaile ja rentoudu Pohjolan parhaissa maisemissa. Mestarit tehdään Vuokatissa. Olympic Training Center tarjoaa ympärivuotista huippuharjoittelua sinulle, jolla on tahto voittaa ja tehdä kaikkesi sen eteen. Elä unelmaasi urheilun parissa. Vuokatti Sport Academy on motivoiva tie urheilulliseen ammattiuraan.

Hyrynsalmi.vaakuna.svg (002)Hyrynsalmen kunta

Kajaanin kaupunkiKajaanin kaupunki

Kuhmo.vaakuna.svgKuhmon kaupunki

Paltamo pngPaltamon kunta

Puolanka.vaakuna.svg (002)Puolangan kunta

Ristijärven kunnan vaakuna (002)Ristijärven kunta

Sotkamo_vaakuna_painokelpoinenSotkamon kunta

Suomussalmi_vaakuna_EPS Converted (002)Suomussalmen kunta