Mahdollistajat

Veikkaus (002)Veikkaus on pelielämyksiä, maltillista pelaamista ja vaikuttavia tekoja. Veikkaus tarjoaa viihdyttäviä, jännittäviä ja turvallisia rahapelejä. Veikkaus tuntee suomalaisten pelaajien toiveet ja keksii asiakkailleen aina uutta. Veikkaus ottaa pelien haitat vakavasti ja ennaltaehkäisee peliongelmia muun muassa vastuullisen pelisuunnittelun avulla. Pelien koko tuotto käytetään meidän kaikkien Suomessa asuvien hyväksi. Avustusten saajia on tuhansia, joka kunnassa ja kaupungissa.

Arctic LakelandKainuun liiton muodostavat maakunnan kahdeksan kuntaa. Maakunnassa asuu yhteensä noin 74 000 asukasta. Kainuun liitto toimii aluekehitysviranomaisena, vastaa alueen yleisestä kehittämisestä maakunnassa ja edistää suunnitelmien toteuttamista sekä tekee EU-ohjelmien suunnittelu- ja toimeenpanotehtävät. Kainuun liiton tehtävänä on toimia maakunnan suunnitteluviranomaisena ja vastata myös maakunnanliitolle määrätyistä tehtävistä ja jäsenkuntien sille antamista tehtävistä. Kesällä 2012 hyväksytyn perussopimuksen mukaan Kainuun liitto edistää asukkaiden hyvinvointia ja kestävää kehitystä alueellaan.

Kaisanet
Elämäsi uudet yhteydet! Kaisanet Oy on Kainuun, Ylä-Savon ja Pohjois-Karjalan alueilla toimiva verkkopalveluiden, tietoliikenteen, ICT-palveluiden ja digitalisaation asiantuntijayritys. Kaisanetiltä saat digitaaliset ratkaisut arjen ja juhlan sujumiseksi sekä laitteet ja liittymät. Kaikki mitä yhteydenpitoon tarvitset.

kainuun-sanomat-logoKainuun Sanomat on kuusipäiväinen sitoutumaton sanomalehti, jonka levikkialueena on Kainuun maakunta sekä Pohjois-Pohjanmaan ja osin myös koko entisen Oulun läänin itäosa. Kainuun Sanomat kuuluu kuuden muun suomalaisen maakuntalehden kanssa Lännen Mediaan. Lehden nykyinen kustantaja on Hilla Group Oyj.

KSR_logo

Keski-Suomen Räjähde Oy on louhintaräjähteiden ja -tarvikkeiden jälleenmyyjä, jonka asiakkaita ovat louhinta-alan urakoitsijat.

Redim makeita ideoitaRedim Oy on mainosmakeisten vahva ammattilainen. Hyvät tuotteet, onnistuneet painatukset ja täsmälliset toimitukset ovat Redimin tavaramerkki. Tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettuja, korkealaatuisia mainoskaramelleja, joissa yhdistyvät hyvä maku ja trenditietoisuus. S_MAAKUNTAOsuuskauppa Maakunta on kainuulaisten oma kauppa. Osuuskauppa Maakunta on vuonna 1917 perustettu monialayritys, jonka omistavat noin 35.000 kainuulaista asiakasomistajaa. Maakunta-konsernin toimialoja ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä polttonestekauppa. Maakunta on liikevaihdoltaan suurin Kainuuseen rekisteröity yritys, joka työllistää suoraan lähes 450 kainuulaista.Olympiakomitea 2017Liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. Olympiakomitea mahdollistaa yhdessä eri toimijoiden kanssa innostavan toimintaympäristön, jossa suomalainen hyvinvointi kasvaa liikkeen lisääntyessä, ja suomalainen huippu-urheilu menestyy. Olympiakomitea varmistaa kansainvälisen vertailun kestävän toimintaympäristön, joka mahdollistaa menestyksen.

Osuuspankki (002)OP Kainuu, OP Kuhmo, OP Paltamo ja OP Ylä-Kainuu ovat Kainuussa toimivia paikallisia täyden palvelujen pankkeja, jotka tarjoavat asiakkailleen ainutlaatuisen kattavan pankki- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden helposti saman katon alta. Osuuspankit kuuluvat suomalaiseen OP Ryhmään.

kamk-logoKajaanin ammattikorkeakoulu palvelee toiminnallaan alueen kehitystarpeita hyvinvoinnin, teknologian ja viestinnän sekä matkailun alueilla. Ammattikorkeakoulu edistää toiminnallaan alueen mahdollisuuksia kehittyä huippuammattilaiseksi valitsemillaan saroilla: aktiviteettimatkailussa, sairaan- ja terveydenhoidossa, liiketoimintaosaamisessa ja yrittäjyydessä sekä ICT- teollisuudessa ja kone-ja kaivostekniikassa.

KAO

Kainuun ammattiopistossa (KAO) järjestetään toiseen asteen ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille. Perustehtävän, ammatillisen koulutuksen vastuullisen järjestämisen lisäksi, KAO toimii aktiivisesti elinkeinoelämän kehittämiseksi ja kasvualojen tukemiseksi yhteistyössä eri tahojen kanssa. KAO toteuttaa ammatillista koulutusta valtakunnallisesti. Vakituiset toimipaikat sijaitsevat Kajaanissa, Kuusamossa, Vantaalla ja Vuokatissa. KAO:ssa opiskelee vuosittain noin 3000 opiskelijaa yli 190 Suomen kunnasta sekä ulkomailta.

Mannelin

Kokemusta ja kalustoa kaikkiin hinaustarpeisiin, hinauspalvelu valmiudessa kellon ympäri! Kun tien päällä sattuu jotain yllättävää, asianmukaisella kalustolla nopeasti paikalle saapuva kokenut ammattilainen on enemmän kuin ne sata jänistä. Onpa kyse kevyen tai raskaan kaluston keikasta, hinauksesta, nostosta, ojastevedosta tai arkisesta apukäynnistyksestä, Mannelin on valmiudessa Sinua varten kellon ympäri.

vuokattisport (003)Ylitä itsesi ja rajasi. Vuokatti Sport Resort määrittelee aktiiviloman uudelleen. Liiku, treenaa, seikkaile ja rentoudu Pohjolan parhaissa maisemissa. Mestarit tehdään Vuokatissa. Olympic Training Center tarjoaa ympärivuotista huippuharjoittelua sinulle, jolla on tahto voittaa ja tehdä kaikkesi sen eteen. Elä unelmaasi urheilun parissa. Vuokatti Sport Academy on motivoiva tie urheilulliseen ammattiuraan.

Lounea
Lounea – Lähellä sinua! Lounea luo alueille elinvoimaa, yrityksille tehoa toimintaan ja ihmisille iloa elämään. Lounea tarjoaa parasta paikallista palvelua ja on toimialueella aidosti ja vastuullisesti läsnä ja osa paikallisyhteisöjä. Lounea on Suomen 4. suurin teleoperaattori. Lounea tuo luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ja datan siirron varmistavan valokuituverkkomme yhä uusille alueille.

Hyrynsalmi.vaakuna.svg (002)Hyrynsalmen kunta

Kajaanin kaupunkiKajaanin kaupunki

Kuhmo.vaakuna.svgKuhmon kaupunki

Paltamo pngPaltamon kunta

Puolanka.vaakuna.svg (002)Puolangan kunta

Ristijärven kunnan vaakuna (002)Ristijärven kunta

Sotkamo_vaakuna_painokelpoinenSotkamon kunta

Suomussalmi_vaakuna_EPS Converted (002)Suomussalmen kunta